فرهنگي

🌟 اطلاعیه 🌟
سلام دانشجوی گرامی،
طاعات و عبادات قبول؛
دفتر نهاد رهبری در دانشگاههای کشور در نظر دارد جشنواره قرآنی پویش ملی #در_بهشت را بصورت کشوری برگزار نماید، و به بهترین برنامه های قرآنی با داوری داوران کشوری جوایز نفیسی را اهدا نماید.
جهت شرکت در این جشنواره کافی است لوگوی پویش ملی #در_بهشت را در کنار بنرهای مجازی و یا کلیپ های محتوایی خود قرار دهید و به کارشناسان دفتر نهاد رهبری در دانشگاهتان ارسال نمایید.
✨✨✨✨✨
در این برنامه میتوانید تولیدات خود را در قالب کمیته های تخصصی کتابخوانی ، محتوا سازی، تفسیر ، مستند سازی، کارهای جهادی و مومنانه و پادکست، کلیپ، و شعر و عکس نوشته و.... ارسال نموده و در جشنواره پویش ملی #در_بهشت شرکت نمایید.
📌
جهت اطلاعات بیشتر به سایت ذیل مراجعه فرمایید.
🌟 ضمن ارسال اثر خود به کارشناسان دفتر نهاد رهبری دانشگاه لطفا نسخه ای از اثار خود را با انتخاب هشتک #در_بهشت و به آیدی @dar_behesht همراه با  اطلاعات شخصی خود اقدام نمایند.
📝
* اطلاعات شخصی شامل (نام نام خانوادگی، شماره همراه، استان، شهر، دانشگاه) می باشد.
#دفترنهادرهبریدردانشگاهها