اخبار دانشگاه
1401/2/10 شنبه
نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان-نیمسال دوم 1401-1400
✅قابل توجه دانشجویان محترم ❇️با عنایت به اینکه امتحانات پایان نیمسال دوم 1400-1401 به صورت حضوری برگزار خواهد گردید، لازم است به موارد مشروحه ذیل دقت کافی مبذول فرمائید

.

1  آزمونهای پایان نیمسال بصورت متمرکز و حضوری برگزار خواهد شد.

2 سوالات آزمونهای پایان ترم بر اساس وضعیت منابع درسی اعلام شده در پورتال دانشگاه پیام نور که در برگ انتخاب واحد دانشجو نیز درج گردیده، طراحی خواهد شد.

3 اساتید محترم موظف به تدریس دروس بر اساس وضعیت منابع_درسی اعلام شده در پورتال دانشگاه می باشند.

4 تعیین محل_آزمون پایان نیمسال بر اساس تقویم دانشگاهی از تاریخ 10 لغایت 24 اردیبهشت ماه به مدت 15 روز با پرداخت شهریه کامل فعال میگردد.
دانشجویان غیربومی می توانند با پرداخت شهریه کامل در زمان تعیین محل آزمون، دانشگاه پیام نور شهر محل سکونت خود را جهت آزمونهای پایان ترم بدون درنظر گرفتن اینکه رشته تحصیلی آنها در آن مرکز فعال باشد یا خیر انتخاب نمایند.

5  با نظر به اینکه همراه داشتن کارت دانشجویی و کارت شرکت در آزمون برای ورود به حوزه امتحانی الزامی است، دانشجویان نسبت به تحویل کارت دانشجویی از اداره آموزش مرکز و تسویه شهریه جهت دریافت کارت شرکت در آزمون تا یک هفته قبل از شروع امتحانات اقدام نمایند.

6 ❌برای شرکت در آزمون باید تا قبل از شروع امتحانات شهریه دانشجو تسویه گردد❌
7 آزمونهای پایان نیمسال دوم از 11 خرداد ماه شروع و در 6 تیرماه به اتمام خواهد رسید.